TÄYDEN PALVELUN KIRPPIS @Kirjalan Kirppis

 • Hinnoittelemme, täytämme, ylläpidämme ja tyhjennämme myyntipaikkasi. Myyntijakson lopulla voit valita myymättömien tuotteiden noudon tai jatkokäsittelyn.
 • Kohtelemme tuotteitasi kuten omiamme ja välitämme myynnistäsi.
 • Aloitamme tuotteiden hinnoittelun lähes heti, kun tuot ne meille. Varaamme aina ammattitaitoisen hinnoittelijan käsittelemään tuotteesi.
 • Käytössämme on asiakaskohtainen viivakoodillinen hintalappu, johon lisäämme tuotekuvauksen sekä hinnan. Käytämme hälyttimiä sekä vitriinejä arvokkaimmissa tuotteissa.
 • Siistimme joka päivä myyntipaikat sekä järjestelemme tuotteita aika-ajoin pitääksemme myyntipaikat mahdollisimman houkuttelevina.
  Käytämme myyntipaikoissa kuvaavia tuotetietolappuja sekä seuraamme myyntiä. Reagoimme myyntiin ja tarvittaessa teemme tarvittavia myynninedistämisen toimenpiteitä.

VARAUS, KIRPPARIKALLE JA MYYNNIN SEURANTA

 • Varaa palveluun tuontiaika sähköpostitse info@kirjalankirppis.fi, soittamalla 050 4006055, tai asioimalla kirppiksellä.
 • Ilmoita, kuinka monta isoa kassia/ laatikkoa sinulla on tuotteita sekä tuleeko sinulta aikuisten vaatteita ja asusteita, lasten vaatteita vai kodin tavaraa. Henkilökunta hoitaa tarvittavat myyntipaikkavaraukset ilmoittamasi määrän ja tuotteiden mukaan. Ilmoitathan myös, jos on tarvetta lukolliselle vitriinikaapille.
 • Luomme ja lähetämme sinulle KirppariKalle-tunnukset sähköpostiisi varauksen yhteydessä, mikäli sinulla ei ole niitä ennestään.
 • KirppariKallessa voit seurata myyntijaksosi kokonaismyyntiä sekä myytyjen tuotteiden kappalemäärää.
 • Varaamalla tuontiajan katsomme sopimusehdot luetuiksi ja hyväksytyiksi.

HINTA JA MYYNTIAIKA

Myyntiaika on 10-30 aukiolopäivää, riippuen tuotteiden määrästä. Tuotteita tulee olla vähintään yksi täysi, iso kassillinen / pahvilaatikollinen esim. Ikea-kassi.

 • 10 päivää 32 euroa + 40 % myynnistä
 • 30 päivää 50 euroa + 40 % myynnistä

MYYTÄVIEN TUOTTEIDEN KUNTO JA LAATU SEKÄ PAKKAUSOHJE

 • Kaikkien tuotteiden tulee olla ehdottoman puhtaita, nukattomia, siistejä, pestyjä, ehjiä sekä sesongin mukaisia. Käy tuotteet läpi kriittisesti ja hyvässä valossa. Voit tuoda palveluun sekä aikuisten että lasten vaatteita ja asusteita sekä lähes mitä vain kodintavaroita kuten astioita, kirjoja, pelejä, dvd:tä ym.
 • Vaatteet lajitellaan ja pakataan siististi viikaten. Kosmetiikasta tulee tarkastaa päiväys sekä pakata ne niin, etteivät ne pääse valumaan. Korut pakataan myyntierittäin esim. minigrip- pusseihin. Testaa kaikki sähkölaitteet.
 • Merkitse jokaiseen tuomaasi kassiin/ pahvilaatikkoon oma nimesi ja puhelinnumerosi.

MERKKITUOTTEET, MINIMIHINNAN ASETTAMINEN JA ALENNUKSET

 • Tuotteesi hinnoittelee aina kirpputorin ammattitaitoinen henkilökunta. Myymme päivittäin useita tuotteita käsiemme läpi ja meillä on tiedossa useiden tuotteiden realistinen myyntihinta. Käytämme tarvittaessa hinnoittelussa apuna internetiä tai kollegoja, jotta voimme varmistaa tuotteillesi parhaimman myyntihinnan.
 • Jos sinulla on jokin arvokkaampi/harvinaisempi tuote tai haluat asettaa jollekin tuotteelle minimimyyntihinnan, merkitse se tuotteeseen. Otamme sen huomioon hinnoittelussa.
 • Alennamme kaikki myyntituotteet myyntijakson loppupuolella -30 %, -50 % ja henkilökunnan harkinnan mukaan tarvittaessa vielä -70 %.

MYYNTIJAKSON PÄÄTTÄMINEN JA JATKOKÄSITTELYSTÄ ILMOITTAMINEN

Ilmoita meille viimeistään 3 vuorokautta ennen myyntijakson päättymistä, jätätkö myymättömät tuotteet jatkokäsittelyyn vai noudatko ne itsellesi takaisin (jatkokäsittely= lajitellaan tekstiilinkeräykseen, hyväntekeväisyyteen sekä omaan myyntiin). Myymättömien tuotteiden nouto on myyntijakson viimeisestä myyntipäivästä seuraavana aukiolopäivänä.

MYYNTITUOTTOJEN TILITYS

Myyntituotot maksetaan käteisellä tai pankkitilille, miten itse haluat. Ilmoita tämä sopimuksen teon yhteydessä.

VASTUUVAPAUTUS

Kirjalan kirpputori ei ole vastuussa tuotteiden likaantumisesta, rikkoutumisesta tai näpistystapauksista. Emme ole vastuussa tuotteista myöskään tulipalon, vesivahingon tai muun kirpputorista riippumattoman syyn sattuessa. Asiakkaan tulee huolehtia itse omien tuotteiden vakuuttamisesta.

Kirjalan kirpputorilla on oikeus hävittää rikkinäiset, likaiset, virttyneet ja myyntiin kelpaamattomat tuotteet ilman asiakkaan erillistä suostumusta. Kirpputorilla on oikeus hinnoitella asiakkaan tuomat tuotteet oman näkemyksensä mukaan. Kirjalan kirpputorilla on oikeus ottaa kuvia myytävistä tuotteista, mainostaa niitä eri medioissa sekä tarvittaessa yksipuolisesti muuttaa sopimusehtoja.